Verslag 15 maart

De lucht was grauw, de miezer daalde zachtjes neer en de wind was ook al wakker.
De start van het seizoen kan niet beter beginnen!

Om 8.45u kwamen de eerste fietsers zich al melden bij Tweewielerspecialist Rene de Bruin in Moordrecht. De mecanicien had zijn spullen klaar staan en niet geheel onbelangrijk, de koffie was warm en de Goudse stroopwafels vers!
Het was gezellig onder de tent van WayPoint waar door Ruud Schut (filiaalmanager locatie Moordrecht) het een en ander werd gedemonstreerd. ‘Er is tegenwoordig meer en meer mogelijk, kijk! kennen jullie het bluetooth communicatie apparaatje al? Plaats dit dingetje in je helm en dit in je oor en sluit al je bluetooth apparaten hier op aan. Communiceren op de fiets is nog nooit zo makkelijk geweest’ aldus Ruud Schut.

In de fietsenzaak werden kleine reparaties uitgevoerd door specialist Marcel van Delft. ‘Een fiets hoort niet te piepen of te ratelen’ zegt Marcel, en hij druppelt vakkundig hier en daar wat olie en vet op de draaiende delen.

09.55u tijd om de koffie en de stroopwafels op te hebben, we vertrekken voor een rondje fietsen! Ondertussen was het droog en eigenlijk prima fietsweer. Er werd netjes 2 aan 2 gereden en zo te horen was er genoeg te bespreken. De dames van KEK Zuidplas reden lekker tussen de mannen mee, die heel af en toe toch wel even moesten bijten om weer goed in het wiel te zitten.

Het rondje was zo’n 45km en met een goed gevulde goody bag reed iedereen uiteindelijk weer voldaan naar huis.

Een mooie start van het fietsseizoen vanuit Moordrecht.
Op naar de volgende bijeenkomst; 29 maart rijden in een groep

Tot dan!

Namens de organisatie: bedanken wij Rene de Bruin, Marcel van Delft en Ruud Schut.