Route informatie 29 november

Oorspronkelijke route
Deel van de (oorspronkelijke) route

Route MTB tocht 29 november

Vanaf het moment dat bij ons het initiatief voor de MTB tocht is ontstaan, zijn we te fiets het gebied doorgetrokken. De route had de potentie om de verwachtingen van onze mountainbikende Brabander en Drent weleens te overtreffen. Immers, de regio Zuid Holland staat er niet om bekend om elke week tenminste 2 MTB tochten te organiseren, waar honderden fanatiekelingen op af komen en worden getrakteerd op single tracks, uitdagende afdalingen, bospaden en vooral zo min mogelijk asfalt.
De verkenners werden keer op keer enthousiaster over de geweldige mogelijkheden die het Rotte gebied te bieden heeft. Gave singletracks door de bebossing en uitdaging ten overvloede langs de voet- en paardentracks. Met als toef op de taart het MTB parcours over de 3 bulten van Bergschenhoek.
Laat de sceptische MTB-er maar komen naar de regio Zuidplas!

Tot onze spijt moeten wij meedelen dat er geen vergunning is afgegeven voor onze ‘most wildest dreams’. Dit houdt in de route voor een groter deel dan gehoopt over de verharde (mooie) fietspaden door het Rotte gebied gaat. Uiteraard blijft de toef op de taart wel opgenomen in het parcours (niet vervelend overigens) alsook de zandstrook van Nesselande. Kortom, nog steeds uitdaging genoeg om wel mee te doen aan deze MTB tocht!

Door dit schrijven, kan de organisatie niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventueel wangedrag door alsnog van de fietspaden af te wijken.

ROUTES

Strand van Nesselande
Strand van Nesselande
MTB parcours Bergschenhoek
MTB parcours Bergschenhoek