Laatste nieuws

Foto’s staan online!

” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Lees meer

Routes staan online

Het is elk jaar weer een feestje om de routes te maken voor de Giro (di Moordrecht). Zo zijn er altijd wel nieuwe paadjes bijgekomen die de routebouwer probeert op te zoeken. De doorgewinterde fietser probeer je toch ook eens een andere richting uit te laten fietsen. Je ontkomt er natuurlijk nooit aan om voor iedereen een compleet nieuwe route te maken, maar toch zijn WIJ alvast enthousiast. Heb je je aangemeld, dan ontvang je op donderdag 5 april per…

Lees meer

Het is elk jaar weer een feestje om de routes te maken voor de Giro (di Moordrecht).
Zo zijn er altijd wel nieuwe paadjes bijgekomen die de routebouwer probeert op te zoeken.
De doorgewinterde fietser probeer je toch ook eens een andere richting uit te laten fietsen. Je ontkomt er natuurlijk nooit aan om voor iedereen een compleet nieuwe route te maken, maar toch zijn WIJ alvast enthousiast.

Heb je je aangemeld, dan ontvang je op donderdag 5 april per nieuwsbrief de GPX bestanden. 
Ben je pas van plan om je op de dag zelf aan te melden, dan kun je je route door een medewerker van Waypoint laten inladen.

Tot 8 april!!

Inklappen

Ontstaan Giro di Moordrecht

Giro di Moordrecht is in 2014 ontstaan met als doel om geld in te zamelen voor het team dat ging deelnemen aan Giro di KIKA. Een 6-daags fietsevenement in Italië met uiteraard als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek tegen kinderkanker. Het enthousiasme dat we toen hebben ervaren door de deelnemers, heeft ons de energie gegeven om er een jaarlijks terugkerend wielerevent van te maken. Ook dit jaar doneren wij een bijdrage aan het KWF. Dus…

Lees meer

Giro di Moordrecht is in 2014 ontstaan met als doel om geld in te zamelen voor het team dat ging deelnemen aan Giro di KIKA. Een 6-daags fietsevenement in Italië met uiteraard als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek tegen kinderkanker.

Bron: AD Groene Hart d.d. 30-5-2014

Het enthousiasme dat we toen hebben ervaren door de deelnemers, heeft ons de energie gegeven om er een jaarlijks terugkerend wielerevent van te maken.

Ook dit jaar doneren wij een bijdrage aan het KWF. Dus doe je mee, dan doe je dit voor jezelf en voor een ander!

INSCHRIJVEN

 

 

 

Inklappen

Geen eigen GPS apparaat?

Leuk dat je er bij bent (of gaat zijn) op zondag 8 april! Twijfel je nog om aan te melden omdat je geen GPS apparaat hebt? Of omdat je misschien geen idee hebt hoe dit werkt? Reserveer vooraf een apparaat bij Waypoint Moordrecht en laat je informeren. Stuur een kort mailtje naar: moordrecht@gps.nl en dan zien we je graag op 8 april! (op de dag zelf nog een apparaat lenen? Dat kan, maar OP=OP, Borg: je ID of 200euro contant)

Lees meer

Leuk dat je er bij bent (of gaat zijn) op zondag 8 april!

Twijfel je nog om aan te melden omdat je geen GPS apparaat hebt? Of omdat je misschien geen idee hebt hoe dit werkt?

Reserveer vooraf een apparaat bij Waypoint Moordrecht en laat je informeren. Stuur een kort mailtje naar: moordrecht@gps.nl en dan zien we je graag op 8 april!
(op de dag zelf nog een apparaat lenen? Dat kan, maar OP=OP, Borg: je ID of 200euro contant)

Inklappen

GPS tocht 8 april

Yes!! We mogen weer…..op zondag 8 april is er een nieuwe editie van Giro di Moordrecht. Dit jaar in een nieuw jasje, met twee afstanden (85 & 125km) volledig in GPS. Maar uiteraard met de bekende goede verzorging en faciliteiten onderweg. Aanmelden is al mogelijk Tot 8 april!

Lees meer

Yes!! We mogen weer…..op zondag 8 april is er een nieuwe editie van Giro di Moordrecht.
Dit jaar in een nieuw jasje, met twee afstanden (85 & 125km) volledig in GPS. Maar uiteraard met de bekende goede verzorging en faciliteiten onderweg.

Aanmelden is al mogelijk

Tot 8 april!

8 april
Inklappen

Zin in de 3e MTB editie!

Over 2 weken; ploeteren we door de veengrond van het Rotte gebied, wanen we ons een weg door het zand van Nesselande en crossen we door de steile bochten van MTB parcours Bergschenhoek. Met na afloop een lekker bordje boerenkool met worst of een kom soep en een kop warme chocolade (of glühwein) in het dorpshuis van Zevenhuizen (Swanla). Ook dit jaar hebben we een eenmalige toestemming om over paden te rijden die normaal niet zijn toegestaan. We vragen hiervoor…

Lees meer

Over 2 weken; ploeteren we door de veengrond van het Rotte gebied, wanen we ons een weg door het zand van Nesselande en crossen we door de steile bochten van MTB parcours Bergschenhoek. Met na afloop een lekker bordje boerenkool met worst of een kom soep en een kop warme chocolade (of glühwein) in het dorpshuis van Zevenhuizen (Swanla).

Ook dit jaar hebben we een eenmalige toestemming om over paden te rijden die normaal niet zijn toegestaan.
We vragen hiervoor het respect van ons als MTB-er richting:
– ruiter en paard,
– Stichting van de molenviergang van de Tweemanspolder en haar bewoners,
– wandelaar(s),
– boerenfamilies van de landerijen.

Conform de vergunning die we ontvangen hebben van het Recreatieschap Rottemeren is er een maximum van het aantal deelnemers. Houd de site en Facebook in de gaten. Direct inschrijven?!

We zien jullie graag op 26 november, we hebben er zin in! 

 

Inklappen

Korfbalvereniging IJsselvogels fietst op 1 juli…..

Op 28 mei is Giro di Moordecht te gast geweest bij korfbalvereniging IJsselvogels. Op zaterdag 1 juli doen wij graag iets terug voor de korfbalvereniging. Uiteraard doen we dit OP de fiets! Waarom fietsen we? Door op de fietst te stappen, sponsor je de club! Wat kost het mij? HET KOST JE NIETS! Deelname is gratis! Hoe dan….lees verder  Wat levert het op? 15 km fietsen =  5 euro voor de vereniging 30 km fietsen =  10 euro voor de…

Lees meer

Op 28 mei is Giro di Moordecht te gast geweest bij korfbalvereniging IJsselvogels. Op zaterdag 1 juli doen wij graag iets terug voor de korfbalvereniging. Uiteraard doen we dit OP de fiets!

Waarom fietsen we?
Door op de fietst te stappen, sponsor je de club!

Wat kost het mij? HET KOST JE NIETS! Deelname is gratis!
Hoe dan….lees verder 

Wat levert het op?
15 km fietsen =  5 euro voor de vereniging
30 km fietsen =  10 euro voor de vereniging
60 km fietsen = 20 euro voor de vereniging

Waar fietsen we heen?

Je fietst in de regio Gouda, Waddinxveen, Nieuwerkerk, Reeuwijk. Kortom de streek waar Rabobank Gouwestreek actief is. De exacte route krijg je op de dag maar reken maar dat elke tocht een gezellige toch de polder in is met genoeg mogelijkheden te stoppen tussendoor en met elkaar iets te eten.

Waar en wanneer vertrekken we?
Korfbalvereniging IJsselvogels (Sportlaan9 te Moordrecht) is 1 van de 4 vertrekpunten in de Gouwestreek. Oftewel het vertrek is vanaf de kantine. 
Het vertrek moet plaatsvinden tussen 10:00 en 12:00 uur en je moet uiterlijk 16:00 weer terug zijn wil het rondje geldig zijn.

Wie mogen zich inschrijven?
Iedereen! Lid of geen lid mag zich inschrijven. Het zou korfbalvereniging IJsselvogels enorm helpen.

Ok hoe schrijf ik me in?
Vul het formulier in op http://www.ijsselvogels.nl/fietsen-1-juli-over-de-100/ en je krijgt voor 1 juli nog de exacte informatie.

Tot zaterdag 1 juli!!

Korfbalvereniging IJsselvogels
Inklappen

Giro di Moordrecht 2017 geslaagd! (28-5-2017)

28 mei 2017 gaat de boeken in als een memorabele wielerdag in de Nederlandse geaschieden; de eindoverwinning in de Giro d’Italia door Tom Dumoulin en een geslaagde editie van de Giro di Moordrecht! Iedereen bedankt en een fijne en veilige fietszomer toegewenst!! 

Lees meer
TOP Giro di Moordrecht

28 mei 2017 gaat de boeken in als een memorabele wielerdag in de Nederlandse geaschieden; de eindoverwinning in de Giro d’Italia door Tom Dumoulin en een geslaagde editie van de Giro di Moordrecht!

Iedereen bedankt en een fijne en veilige fietszomer toegewenst!! 

Inklappen

Tempogroep 1: Giro Donne (18-4-2017)

Tijdens Giro di Moordrecht is er een 145 km GPS afstand. Deze kun je uiteraard op eigen gelegenheid fietsen MET een GPS apparaat of je sluit aan bij 1 van de 3 tempogroepen. De eerste tempo groep wordt aangevoerd door de dames van Giro Donne. De koerssnelheid ligt gemiddeld tussen de 26-28 km/h. Deze groep start om 8.20uur en is te herkennen aan de Giro Donne tenue’s. (let op: deze route is niet met pijlen uitgezet)

Lees meer

Tijdens Giro di Moordrecht is er een 145 km GPS afstand. Deze kun je uiteraard op eigen gelegenheid fietsen MET een GPS apparaat of je sluit aan bij 1 van de 3 tempogroepen. De eerste tempo groep wordt aangevoerd door de dames van Giro Donne. De koerssnelheid ligt gemiddeld tussen de 26-28 km/h. Deze groep start om 8.20uur en is te herkennen aan de Giro Donne tenue’s. (let op: deze route is niet met pijlen uitgezet)

Giro Donne GPS groep 1
Inklappen

Sportieve samenwerking K.V IJsselvogels (28-3-2017)

Giro di Moordrecht heeft als visie: door en voor de lokale inwoners en ondernemers van gemeente Zuidplas. Elkaars krachten, kennis en plezier bundelen is vaak een sleutel tot succes. Dit geldt zeker op dorpsniveau waar iedereen elkaar kent en tegenkomt in de plaatselijke supermarkt en bakker. Korfbalvereniging IJsselvogels is een gezellige en gezonde club midden in het kloppend sporthart van Moordrecht. Op 1 juli* aanstaande organiseert de club een fietsevenement waarin lekker samen bewegen centraal staat, maar waarbij de deelnemers ook automatisch een…

Lees meer
Korfbalvereniging IJsselvogels

Giro di Moordrecht heeft als visie: door en voor de lokale inwoners en ondernemers van gemeente Zuidplas.
Elkaars krachten, kennis en plezier bundelen is vaak een sleutel tot succes. Dit geldt zeker op dorpsniveau waar iedereen elkaar kent en tegenkomt in de plaatselijke supermarkt en bakker.
Korfbalvereniging IJsselvogels is een gezellige en gezonde club midden in het kloppend sporthart van Moordrecht. Op 1 juli* aanstaande organiseert de club een fietsevenement waarin lekker samen bewegen centraal staat, maar waarbij de deelnemers ook automatisch een warm hart toedragen aan het behoud van de club.

Om alvast kennis te maken met de locatie, zal de start en finish van Giro di Moordecht vanuit de sportkantine van K.V IJsselvogels zijn.

*Meer informatie volgt binnenkort.

 

Inklappen