(30-11-15)Foto’s MTB 29 november

Meet the Boerenkool 2015De 1e editie is een feit! Op 29 november reden bijna 150 MTB-ers mee tijdens de Meet the Boerenkool tocht.

De organisatie bedankt jullie voor deelname en de opbouwende adviezen!

Wordt hoogstwaarschijnlijk vervolgd…..

Bekijk hier de foto’s. Met dank aan Robert Stam.

Wandelroute

De verkenners van IMAG1466Giro di Moordrecht zijn diverse keren door het gebied gereden en kennen inmiddels alle voet- fiets en ruiterpaden. Nadat de definitieve mountainbikeroute was uitgezet kwam het idee om ook een wandelroute te organiseren door het mooie Rotte gebied. En dat is gelukt!

We hebben twee prachtige wandelroutes, van 7 of 13 km en dat is zeker te zien op de foto’s.

Onze hoofdsponsor WayPoint heeft door hun expertise de route kunnen optimaliseren. De route komt volledig in de door WayPoint ontwikkelde app ”OnRoute” met de nodige informatie, zodat de route nog interessanter wordt en u deze voordat u gaat lopen kunt downloaden. Is dat niet mogelijk, dan ligt er een geprinte routebeschrijving klaar bij de start.

Bent u nieuwsgierig naar de route, klik hier.

Dus kom met het gezin of met de hele familie naar Zevenhuizen. Want of je nu gaat fietsen of wandelen, je Meet elkaar weer bij de Boerenkool!

Doe mee en schrijf je in voor dit super mooie wandelevent!

IMG-20151122-WA0009
Wilt u hier ook van genieten…
IMG-20151122-WA0011
schrijf je dan in!

Route informatie 29 november

Oorspronkelijke route
Deel van de (oorspronkelijke) route

Route MTB tocht 29 november

Vanaf het moment dat bij ons het initiatief voor de MTB tocht is ontstaan, zijn we te fiets het gebied doorgetrokken. De route had de potentie om de verwachtingen van onze mountainbikende Brabander en Drent weleens te overtreffen. Immers, de regio Zuid Holland staat er niet om bekend om elke week tenminste 2 MTB tochten te organiseren, waar honderden fanatiekelingen op af komen en worden getrakteerd op single tracks, uitdagende afdalingen, bospaden en vooral zo min mogelijk asfalt.
De verkenners werden keer op keer enthousiaster over de geweldige mogelijkheden die het Rotte gebied te bieden heeft. Gave singletracks door de bebossing en uitdaging ten overvloede langs de voet- en paardentracks. Met als toef op de taart het MTB parcours over de 3 bulten van Bergschenhoek.
Laat de sceptische MTB-er maar komen naar de regio Zuidplas!

Tot onze spijt moeten wij meedelen dat er geen vergunning is afgegeven voor onze ‘most wildest dreams’. Dit houdt in de route voor een groter deel dan gehoopt over de verharde (mooie) fietspaden door het Rotte gebied gaat. Uiteraard blijft de toef op de taart wel opgenomen in het parcours (niet vervelend overigens) alsook de zandstrook van Nesselande. Kortom, nog steeds uitdaging genoeg om wel mee te doen aan deze MTB tocht!

Door dit schrijven, kan de organisatie niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventueel wangedrag door alsnog van de fietspaden af te wijken.

ROUTES

Strand van Nesselande
Strand van Nesselande
MTB parcours Bergschenhoek
MTB parcours Bergschenhoek