Laatste nieuws

Geen eigen GPS apparaat?

Leuk dat je er bij bent (of gaat zijn) op zondag 8 april! Twijfel je nog om aan te melden omdat je geen GPS apparaat hebt? Of omdat je misschien geen idee hebt hoe dit werkt? Reserveer vooraf een apparaat bij Waypoint Moordrecht en laat je informeren. Stuur een kort mailtje naar: moordrecht@gps.nl en dan zien we je graag op 8 april! (op de dag zelf nog een apparaat lenen? Dat kan, maar OP=OP, Borg: je ID of 200euro contant)

Lees meer

Leuk dat je er bij bent (of gaat zijn) op zondag 8 april!

Twijfel je nog om aan te melden omdat je geen GPS apparaat hebt? Of omdat je misschien geen idee hebt hoe dit werkt?

Reserveer vooraf een apparaat bij Waypoint Moordrecht en laat je informeren. Stuur een kort mailtje naar: moordrecht@gps.nl en dan zien we je graag op 8 april!
(op de dag zelf nog een apparaat lenen? Dat kan, maar OP=OP, Borg: je ID of 200euro contant)

Inklappen

GPS tocht 8 april

Yes!! We mogen weer…..op zondag 8 april is er een nieuwe editie van Giro di Moordrecht. Dit jaar in een nieuw jasje, met twee afstanden (85 & 125km) volledig in GPS. Maar uiteraard met de bekende goede verzorging en faciliteiten onderweg. Aanmelden is al mogelijk Tot 8 april!

Lees meer

Yes!! We mogen weer…..op zondag 8 april is er een nieuwe editie van Giro di Moordrecht.
Dit jaar in een nieuw jasje, met twee afstanden (85 & 125km) volledig in GPS. Maar uiteraard met de bekende goede verzorging en faciliteiten onderweg.

Aanmelden is al mogelijk

Tot 8 april!

8 april
Inklappen

Zin in de 3e MTB editie!

Over 2 weken; ploeteren we door de veengrond van het Rotte gebied, wanen we ons een weg door het zand van Nesselande en crossen we door de steile bochten van MTB parcours Bergschenhoek. Met na afloop een lekker bordje boerenkool met worst of een kom soep en een kop warme chocolade (of glühwein) in het dorpshuis van Zevenhuizen (Swanla). Ook dit jaar hebben we een eenmalige toestemming om over paden te rijden die normaal niet zijn toegestaan. We vragen hiervoor…

Lees meer

Over 2 weken; ploeteren we door de veengrond van het Rotte gebied, wanen we ons een weg door het zand van Nesselande en crossen we door de steile bochten van MTB parcours Bergschenhoek. Met na afloop een lekker bordje boerenkool met worst of een kom soep en een kop warme chocolade (of glühwein) in het dorpshuis van Zevenhuizen (Swanla).

Ook dit jaar hebben we een eenmalige toestemming om over paden te rijden die normaal niet zijn toegestaan.
We vragen hiervoor het respect van ons als MTB-er richting:
– ruiter en paard,
– Stichting van de molenviergang van de Tweemanspolder en haar bewoners,
– wandelaar(s),
– boerenfamilies van de landerijen.

Conform de vergunning die we ontvangen hebben van het Recreatieschap Rottemeren is er een maximum van het aantal deelnemers. Houd de site en Facebook in de gaten. Direct inschrijven?!

We zien jullie graag op 26 november, we hebben er zin in! 

 

Inklappen

Korfbalvereniging IJsselvogels fietst op 1 juli…..

Op 28 mei is Giro di Moordecht te gast geweest bij korfbalvereniging IJsselvogels. Op zaterdag 1 juli doen wij graag iets terug voor de korfbalvereniging. Uiteraard doen we dit OP de fiets! Waarom fietsen we? Door op de fietst te stappen, sponsor je de club! Wat kost het mij? HET KOST JE NIETS! Deelname is gratis! Hoe dan….lees verder  Wat levert het op? 15 km fietsen =  5 euro voor de vereniging 30 km fietsen =  10 euro voor de…

Lees meer

Op 28 mei is Giro di Moordecht te gast geweest bij korfbalvereniging IJsselvogels. Op zaterdag 1 juli doen wij graag iets terug voor de korfbalvereniging. Uiteraard doen we dit OP de fiets!

Waarom fietsen we?
Door op de fietst te stappen, sponsor je de club!

Wat kost het mij? HET KOST JE NIETS! Deelname is gratis!
Hoe dan….lees verder 

Wat levert het op?
15 km fietsen =  5 euro voor de vereniging
30 km fietsen =  10 euro voor de vereniging
60 km fietsen = 20 euro voor de vereniging

Waar fietsen we heen?

Je fietst in de regio Gouda, Waddinxveen, Nieuwerkerk, Reeuwijk. Kortom de streek waar Rabobank Gouwestreek actief is. De exacte route krijg je op de dag maar reken maar dat elke tocht een gezellige toch de polder in is met genoeg mogelijkheden te stoppen tussendoor en met elkaar iets te eten.

Waar en wanneer vertrekken we?
Korfbalvereniging IJsselvogels (Sportlaan9 te Moordrecht) is 1 van de 4 vertrekpunten in de Gouwestreek. Oftewel het vertrek is vanaf de kantine. 
Het vertrek moet plaatsvinden tussen 10:00 en 12:00 uur en je moet uiterlijk 16:00 weer terug zijn wil het rondje geldig zijn.

Wie mogen zich inschrijven?
Iedereen! Lid of geen lid mag zich inschrijven. Het zou korfbalvereniging IJsselvogels enorm helpen.

Ok hoe schrijf ik me in?
Vul het formulier in op http://www.ijsselvogels.nl/fietsen-1-juli-over-de-100/ en je krijgt voor 1 juli nog de exacte informatie.

Tot zaterdag 1 juli!!

Korfbalvereniging IJsselvogels
Inklappen

Giro di Moordrecht 2017 geslaagd! (28-5-2017)

28 mei 2017 gaat de boeken in als een memorabele wielerdag in de Nederlandse geaschieden; de eindoverwinning in de Giro d’Italia door Tom Dumoulin en een geslaagde editie van de Giro di Moordrecht! Iedereen bedankt en een fijne en veilige fietszomer toegewenst!! 

Lees meer
TOP Giro di Moordrecht

28 mei 2017 gaat de boeken in als een memorabele wielerdag in de Nederlandse geaschieden; de eindoverwinning in de Giro d’Italia door Tom Dumoulin en een geslaagde editie van de Giro di Moordrecht!

Iedereen bedankt en een fijne en veilige fietszomer toegewenst!! 

Inklappen

Tempogroep 1: Giro Donne (18-4-2017)

Tijdens Giro di Moordrecht is er een 145 km GPS afstand. Deze kun je uiteraard op eigen gelegenheid fietsen MET een GPS apparaat of je sluit aan bij 1 van de 3 tempogroepen. De eerste tempo groep wordt aangevoerd door de dames van Giro Donne. De koerssnelheid ligt gemiddeld tussen de 26-28 km/h. Deze groep start om 8.20uur en is te herkennen aan de Giro Donne tenue’s. (let op: deze route is niet met pijlen uitgezet)

Lees meer

Tijdens Giro di Moordrecht is er een 145 km GPS afstand. Deze kun je uiteraard op eigen gelegenheid fietsen MET een GPS apparaat of je sluit aan bij 1 van de 3 tempogroepen. De eerste tempo groep wordt aangevoerd door de dames van Giro Donne. De koerssnelheid ligt gemiddeld tussen de 26-28 km/h. Deze groep start om 8.20uur en is te herkennen aan de Giro Donne tenue’s. (let op: deze route is niet met pijlen uitgezet)

Giro Donne GPS groep 1
Inklappen

Sportieve samenwerking K.V IJsselvogels (28-3-2017)

Giro di Moordrecht heeft als visie: door en voor de lokale inwoners en ondernemers van gemeente Zuidplas. Elkaars krachten, kennis en plezier bundelen is vaak een sleutel tot succes. Dit geldt zeker op dorpsniveau waar iedereen elkaar kent en tegenkomt in de plaatselijke supermarkt en bakker. Korfbalvereniging IJsselvogels is een gezellige en gezonde club midden in het kloppend sporthart van Moordrecht. Op 1 juli* aanstaande organiseert de club een fietsevenement waarin lekker samen bewegen centraal staat, maar waarbij de deelnemers ook automatisch een…

Lees meer
Korfbalvereniging IJsselvogels

Giro di Moordrecht heeft als visie: door en voor de lokale inwoners en ondernemers van gemeente Zuidplas.
Elkaars krachten, kennis en plezier bundelen is vaak een sleutel tot succes. Dit geldt zeker op dorpsniveau waar iedereen elkaar kent en tegenkomt in de plaatselijke supermarkt en bakker.
Korfbalvereniging IJsselvogels is een gezellige en gezonde club midden in het kloppend sporthart van Moordrecht. Op 1 juli* aanstaande organiseert de club een fietsevenement waarin lekker samen bewegen centraal staat, maar waarbij de deelnemers ook automatisch een warm hart toedragen aan het behoud van de club.

Om alvast kennis te maken met de locatie, zal de start en finish van Giro di Moordecht vanuit de sportkantine van K.V IJsselvogels zijn.

*Meer informatie volgt binnenkort.

 

Inklappen

SAVE THE DATE Giro di Moordrecht 2017

Alweer voor de 3e keer op willen we de fietsfanaten laten kennismaken met de mooie fietsomgeving in- en rond de gemeente Zuidplas. Terug van weggeweest; de start is weer in Moordrecht. Dit jaar ontvangt de korfbalvereniging IJsselvogels ons graag op zondag 28 mei. Nu al zeker zijn van je startbewijs, meld je vandaag nog aan. Graag tot Giro di Moordrecht op 28 mei 2017

Lees meer

Alweer voor de 3e keer op willen we de fietsfanaten laten kennismaken met de mooie fietsomgeving in- en rond de gemeente Zuidplas.

Terug van weggeweest; de start is weer in Moordrecht.
Dit jaar ontvangt de korfbalvereniging IJsselvogels ons graag op zondag 28 mei.

Nu al zeker zijn van je startbewijs, meld je vandaag nog aan.
Graag tot Giro di Moordrecht op 28 mei 2017

Inklappen

Wat je moet weten voor 27-11…..(24-11-2016)

– tijdens de tocht gelden de gangbare verkeersregels – paarden en voetgangers hebben voorrang – het dragen van een valhelm is verplicht – deelname is geheel op eigen risico, de organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid veroorzaakt of geleden door de deelne(e)m(st)er – parcours is uitgepijld met Giro di Moordrecht pijlen, rood/wit afzetlint en het internationale ATB teken: – aanmelden doe je in het dorpshuis Swanla in Zevenhuizen: Burg.Klinkhamerweg 86 in Zevenhuizen (ZH). Je naam staat op de lijst bij de dames…

Lees meer
– tijdens de tocht gelden de gangbare verkeersregels
paarden en voetgangers hebben voorrang
– het dragen van een valhelm is verplicht
– deelname is geheel op eigen risico, de organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid veroorzaakt of geleden door de deelne(e)m(st)er
– parcours is uitgepijld met Giro di Moordrecht pijlen, rood/wit afzetlint en het internationale ATB teken:
aanmelden doe je in het dorpshuis Swanla in Zevenhuizen: Burg.Klinkhamerweg 86 in Zevenhuizen (ZH). Je naam staat op de lijst bij de dames onder het bordje ‘voorinschrijvingen’. Bij binnenkomst wordt je nog gevraagd om notie te geven aan de Belangrijke regels en het mee doen op eigen risico
starten: 45 en 55 km tussen 9.00-9.30 en 30 km tussen 9.30-10.00 (sluit verzorgingspost rond 12.15u)
– iedereen passeert 1 x de verzorgingspost (VP), hier staat ook een materiaalpost van MTB Experts
– warme hap en drank na afloop krijg je 2 consumptiebonnen voor boerenkool of erwtensoep en warme chocomelk of gluhwein
30km= gehele parcours inclusief 1 ronde MTB parcours Bergschenhoek, VP op 17km
45km= gehele parcours inclusief 2 ronden MTB parcours Bergschenhoek VP op 25km
55km= gehele parcours inclusief 3 ronden MTB parcours Bergschenhoek VP op 32km
parkeren om en rond het dorpshuis Swanla
MTB gehuurd? je ontvangt een polsbandje waarna je buiten je fiets kunt ophalen.
MTB heeft gewone pendalen. De maten zijn M/L en 26” (neem eigen helm mee)
fiets afspoelen doen we bij de brandweer, de route eindigt hier
– de GZH (Groenservice ZuidHolland), Stichting Molenviergang van de Tweemanspolder en enkele boeren stellen eenmalig het terrein open voor Meet The Boerenkool, waarvoor dank en respect voor het terrein en gewas
 
En vooral, genieten van deze tocht, wij (de organisatie) hopen dat jullie er net zo veel plezier aan beleven als wij!
 
Groeten,
Giro di Moordrecht
 
Inklappen

Links, rechts of rechtdoor…(25-10-2016)

De laatste loodjes worden gelegd aan het tekenen van de route voor de Meet The Boerenkool tocht op 27 november. In nauwe samenwerking met de gemeente Zuidplas en het GZH (Groenvoorziening Zuid Holland) wordt er zorgvuldig naar de mogelijkheden gekeken. Hierbij zoeken we naar een tevredenheid van de wandelaar, de ruiter met paard, de mountainbiker en bovenal de mooie natuur in het gehele Rottegebied. Eind deze week volgt de beslissing….wordt vervolgd.

Lees meer

14713776_1782732008665905_9139916097248486543_nDe laatste loodjes worden gelegd aan het tekenen van de route voor de Meet The Boerenkool tocht op 27 november. In nauwe samenwerking met de gemeente Zuidplas en het GZH (Groenvoorziening Zuid Holland) wordt er zorgvuldig naar de mogelijkheden gekeken. Hierbij zoeken we naar een tevredenheid van de wandelaar, de ruiter met paard, de mountainbiker en bovenal de mooie natuur in het gehele Rottegebied. Eind deze week volgt de beslissing….wordt vervolgd.

Inklappen