Giro Donne

Een dames fietsgroep voor lol en sportief plezier!
Een dames fietsgroep voor lol en sportief plezier!

“Alleen fietsen of met de mannen mee doen we al jaren, maar de praatjes over stuurlinten, carbon wielen en persoonlijke records kennen we nu wel. Met dames fietsen en trainen geeft ons meer voldoening, samen gezellig fietsen en kletsen. Het zou geweldig zijn als meer dames zich bij ons aansluiten!”

Voor seizoen 2016 hebben we ons eigen tenue, trots! We hebben nog enkele pakjes die te bestellen zijn via de webshop

Dinsdag 29 maart gaan we weer fietsen om 19u.
Zondag 3 april starten we weer op zondag om 9u.
Dinsdag 5 april is de Start van het Seizoen, 19u, hopelijk in tenue!
Donderdag 7 april start de eerste wekelijkse training, 19/19.30u.

Het doel is om met elkaar de lol van het fietsen te delen, elkaar te motiveren en te stimuleren naar mooie uitdagingen. De drempel om mee te fietsen is laag, lol en gezelligheid staat voorop. Maar voor wie meer uitdaging wil: vanaf april 2016 gaan we ook serieus samen trainen!

Met Giro Donne hebben we een platform waar dames uit Gouda en omgeving elkaar kunnen vinden. Op de standaarddagen kun je gewoon aansluiten, wil je een andere dag dan kun je zelf een oproep op Facebook plaatsen of kun je via de WhatsApp-groep een oproep doen. Er is dan vaak wel iemand die met je mee wil fietsen!

Iedere eerste dinsdag van de maand zijn nieuwe dames welkom!

Zondag 22 mei organiseerden we tijdens Giro di Moordrecht een Giro Donne ride. Kijk voor meer informatie verder op deze website!

Vanaf april 2016 stappen we wekelijks 3x op:

Standaardrondje met trainingsaspect op dinsdagavond om 19.00uur, voor wie net wat meer wil een trainingsavond op donderdagavond om 19.00uur en zondagochtend om 9.00uur een lange tocht of een toertocht.

We starten op het kerkplein in Moordrecht. Op zaterdag of zondag zullen we ook wel eens toertochten rijden en daarnaast worden er (op aanvraag) ook clinics georganiseerd.

Aanmelden voor de WhatsApp-groep kan door een berichtje te sturen naar 06-24107292 en dan zal ik je toevoegen aan de groep.

Startlocatie + tijden:
Kerkplein, Moordrecht
Dinsdag- en donderdagavond: 19.00 uur
Zondagochtend: 9.00 uur

Lijkt het je leuk om met ons mee te fietsen of wil je wat meer informatie, volg ons op Facebook en/of stuur een mailtje naar girodonne@gmail.com of bel met Brenda: 06-24107292

Ciao en hopelijk tot op de fiets!

Like ons op Facebook.