Giro Donne

Een dames fietsgroep voor lol en sportief plezier!
Een dames fietsgroep voor lol en sportief plezier!

“Alleen fietsen of met de mannen mee doen we al jaren, maar de praatjes over stuurlinten, carbon wielen en persoonlijke records kennen we nu wel. Met dames fietsen en trainen geeft ons meer voldoening, samen gezellig fietsen en kletsen. Het zou geweldig zijn als meer dames zich bij ons aansluiten!”

Sinds seizoen 2016 hebben we ons eigen tenue, trots! Wil je een Giro Donne pakje rondfietsen, rond februari gaan we weer bestellen. Zie de webshop!

 

 

Zondag 2 april starten we weer op zondag om 9u (in de wintermaanden gaan we vaak mountainbiken of bij lekker weer op de racefiets!)

Dinsdag 4 april start de dinsdagavondrit.
Donderdag 6 april start de eerste wekelijkse training, 19/19.30u.

Het doel is om met elkaar de lol van het fietsen te delen, elkaar te motiveren en te stimuleren naar mooie uitdagingen. De drempel om mee te fietsen is laag, lol en gezelligheid staat voorop. Maar voor wie meer uitdaging wil: donderdagavond = trainingsavond!

Met Giro Donne hebben we een platform waar dames uit Gouda en omgeving elkaar kunnen vinden. Op de standaarddagen kun je gewoon aansluiten, wil je een andere dag dan kun je zelf een oproep op Facebook plaatsen of kun je via de WhatsApp-groep een oproep doen. Er is dan vaak wel iemand die met je mee wil fietsen!

Iedere eerste dinsdag van de maand zijn nieuwe dames welkom om mee te fietsen!

Zondag 21 mei organiseren we tijdens Giro di Moordrecht een Giro Donne ride. Kijk voor meer informatie verder op deze website!
In april gaan we fietsen in de Ardennen en in mei in Italiƫ!

Vanaf april 2017 stappen we wekelijks 3x op:

Standaardrondje met trainingsaspect op dinsdagavond om 19.00uur, voor wie net wat meer wil een trainingsavond op donderdagavond om 19.00uur en zondagochtend om 9.00uur een lange tocht of een toertocht.

We starten op het kerkplein in Moordrecht. Op zaterdag of zondag zullen we ook wel eens toertochten rijden en daarnaast worden er (op aanvraag) ook clinics georganiseerd.

Aanmelden voor de WhatsApp-groep kan door een berichtje te sturen naar 06-24107292 en dan zal ik je toevoegen aan de groep.

Startlocatie + tijden:
Kerkplein, Moordrecht
Dinsdag- en donderdagavond: 19.00 uur
Zondagochtend: 9.00 uur

Lijkt het je leuk om met ons mee te fietsen of wil je wat meer informatie, volg ons op Facebook en/of stuur een mailtje naar girodonne@gmail.com of bel met Brenda: 06-24107292

Ciao en hopelijk tot op de fiets!

Like ons op Facebook.